Skip to content →

Category: SOMEONE DID IT

Zagreb: Predstavljen kurikulum za mlade poduzetnike iz marginaliziranih skupina

Prenosimo vijest ACT Grupe – zajednice društvenih poduzetnika, sasjedištem u Čakovcu, Hrvatska: “U Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER predstavili smo kurikulum i trening modul za…

Leave a Comment

ДАТА БАЗА СО КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ ОД ДНЕВНИ ЦЕНТРИ, СПЕЦИЈАЛНИ ШКОЛИ И МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИ РАБОТАТ ВО РЕГИОНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Центарот за младински активизам ЦМА Крик во периодот од септември 2018 до јануари 2019 работеше на мапирање за дата база на контакт информации од дневни…

Leave a Comment

Едно поразлично младинско учество

Проектот „Средиште на младински банки за Западен Балкан и Турција“ трае четири години. Тој е поддржан од Европската Комисија, а ги вклучува организациите: Ана и…

Leave a Comment