Skip to content →

Latest posts

Zagreb: Predstavljen kurikulum za mlade poduzetnike iz marginaliziranih skupina

Prenosimo vijest ACT Grupe – zajednice društvenih poduzetnika, sasjedištem u Čakovcu, Hrvatska: “U Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER predstavili smo kurikulum i trening modul za…

Leave a Comment

ДАТА БАЗА СО КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ ОД ДНЕВНИ ЦЕНТРИ, СПЕЦИЈАЛНИ ШКОЛИ И МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИ РАБОТАТ ВО РЕГИОНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Центарот за младински активизам ЦМА Крик во периодот од септември 2018 до јануари 2019 работеше на мапирање за дата база на контакт информации од дневни…

Leave a Comment

Финална средба од Програмата за развивање на капацитети за автономно вработување

Програмата за ментори за развивање на капацитети за автономно вработување се спроведуваше во Македонија во периодот од декември 2018 до март 2019. Во текот на…

Leave a Comment