Skip to content →

Презентирана платформата за младински политики ЈутВики (Youth Wiki)

Мината недела се одржа презентација на платформата за младински политики ЈутВики (Youth Wiki), каде беа дискутирани тековните процеси за млади во Македонија. Во панелот земаа учество претставници на Национален младински совет на Македонија – НМСМ / NYCM / KRNMНационална агенција за европски образовни програми и мобилностМинистерство за труд и социјална политика и Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport.

Фотографиите од Ванчо Џамбаски од настанот се достапни на следниот линк:
https://www.flickr.com/photos/fosim/sets/72157704314414275

Повеќе информациии за платформата можете да пронајдете на следниот линк: https://eacea.ec.europa.eu/national-policies/en/youthwiki

Published in POLICIES