Skip to content →

KNOWLEDGE EXCHANGE BASE Posts

ДАТА БАЗА СО КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ ОД ДНЕВНИ ЦЕНТРИ, СПЕЦИЈАЛНИ ШКОЛИ И МЛАДИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИ РАБОТАТ ВО РЕГИОНИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Центарот за младински активизам ЦМА Крик во периодот од септември 2018 до јануари 2019 работеше на мапирање за дата база на контакт информации од дневни…

Comments closed

Parada učenja

Parada učenja poteka že od leta 2012, pod sloganom dan učečih se skupnosti. Na Paradah učenja se srečujejo ponudniki znanj in spretnosti ter povpraševalci po…

Comments closed

Финална средба од Програмата за развивање на капацитети за автономно вработување

Програмата за ментори за развивање на капацитети за автономно вработување се спроведуваше во Македонија во периодот од декември 2018 до март 2019. Во текот на…

Comments closed